top of page

Rouw & verlies

IMG_6759.JPG
Na gemis weer leren genieten van jouw leven

In elk leven is rouw en verlies. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. En iedereen gaat er anders mee om. De periode van rouw en verlies kenmerkt zich door het voelen van veel emoties. Je voelt je verdrietig, boos of machteloos. Je huilt veel en je voelt je eenzaam.

Na een verlies ga je ook op zoek naar 'hoe het verder moet met je leven'. Om weer goed verder te kunnen gaan, is het belangrijk om stil te staan bij jouw rouwproces. 


Meestal denk je bij verlies aan het overlijden van een dierbare; je partner, een van je ouders, een kind een vriend of vriendin. Maar je kunt ook veel last hebben van het verlies van een baan, het beëindigen van een relatie of als je een toekomstdroom vaarwel moeten zeggen. 

Net als ieder mens uniek is, is ook ieder rouwproces uniek in duur, uniek in fase, net zo uniek als de persoon die het doormaakt. De schok met de bijbehorende emoties verdienen jouw aandacht.

'Missing you is not really the problem… It’s knowing that you are never coming back that’s hard'

Ook al lijkt jouw leven stil te staan, het is belangrijk om de rouw met alle gevoelens door te maken, het te verweven met je leven. Door mijn eigen ervaringen met verlies en rouw weet ik wat het met je doet. Ik begeleid je graag bij jouw unieke rouwproces.

bottom of page